Centrumvisie Voorthuizen

Plan of bericht | openbare ruimte
6 januari | 17:37 uur
Wat gaat er gebeuren?
Samen in gesprek over de centrumvisie voor Voorthuizen
Door de opening van de Rondweg is de functie van de wegen in ons dorp veranderd, en daarmee ook het karakter van ons centrum. We zijn daarom in 2020 met inwoners, ondernemers, vastgoedeigenaren en andere belanghebbenden in gesprek gegaan over de toekomst van het centrum van Voorthuizen.
Op basis van alle meningen hebben we een aantal ontwikkelrichtingen opgesteld over: wonen, ondernemen, ontmoeten, duurzaamheid, parkeren en mobiliteit. Hierover gaan we graag met u in gesprek op 25 januari tijdens een online bijeenkomst (van 19.30 tot 21:00; live vanaf 19:15). Tijdens deze avond zullen we de diverse ideeën aan u presenteren.

Alleen online
In verband met de situatie rondom het coronavirus is deze avond online. De online bewonersavond is te volgen via deze website, nader bericht volgt. Schrijft u zich nu al in op BUURbook dan blijft u automatisch op de hoogte van de ideeën en verdere informatie. Tijdens de livestream is het mogelijk via chat vragen te stellen of opmerkingen te plaatsen. Om te reageren, stemmen en meedoen is een BUURbook-account nodig.

Heeft u nu al ideeën over het centrum? Laat het dan hier op BUURbook vast weten dan gaan we hier de 25ste op in. Of bekijk hier de ideeën van uw buurtgenoten en reageer daar op!

Vragen? Stel ze gerust hieronder.
 
lees verder
Van Den Berglaan 4, 3781 GG Voorthuizen, Nederland